Om oss


En bred, kvalificerad kompetens inom flertalet yrkesområden är avgörande för att kunna tillhandahålla en så god fastighetsskötsel som möjligt.

Detta har vi på Gamla Stans Rörservice tagit fasta på. Tack vare vår bredd kan ni som kund förlita er på att vårt samarbete går hela vägen.

Gamla Stans Rörservice är ett litet företag i Stockhom, Gamla Stan, med goda referenser. Detta beror främst på våra nöjda kunder, och ett nöje att vidhålla en personlig kontakt med våra kunder.

För oss är det lika viktigt att lära känna fastigheten som det är att lära känna kunden. Genom att ge en regelbunden tillsyn och driftkontroll blir våra medarbetare mer familjära med fastigheten. Detta leder till att man snabbare kan få bukt på de problem som uppstår eller på sikt kan komma att uppstå. Samtidigt ger det de boende, eller de som arbetar där, en trygghet och ett igenkännande.

 

Är du intresserad av att veta mer om oss och våra tjänster och hur vi kan hjälpa er? Tveka inte att kontakta oss och begär gärna en offert.

 


Vi på Gamla Stans Rörservice är naturligtvis ett Auktoriserat VVS-företag

Säker Vatten  


Vårt företag har högsta kreditvärdighet enligt UC.